13Nyheder 1 Nyt fra...

Sdr. Felding Skole sætter trivsel på skemaet

I samarbejde med Red Barnet markerer Sdr. Felding Skole Skolernes Trivselsdag den 2. marts 2018. Det sker ved at inddrage eleverne i skolens arbejde med at fremme trivsel og forebygge mobning
Nyhed billede
Trivselstræer og kronblade med handlinger til at skabe gode fællesskaber kommer til at lyse op på skolen på Skolernes Trivselsdag den 2. marts 2018. Denne dag sætter eleverne sammen med 157.000 andre elever på over 700 skoler i hele landet trivsel på skoleskemaet. Det gør de ved at arbejde med undervisningstilbuddet Min skole – Min ven, som Red Barnet står bag.

Min skole – Min ven sætter fokus på klassens og skolens sociale trivsel. Med det gratis undervisningsmateriale får eleverne redskaber til at hjælpe hinanden i svære situationer, og i fællesskab finder de frem til, hvilke konkrete handlinger der skal til for at leve op til deres værdier om et godt fællesskab i klassen og på skolen.

Red Barnets generalsekretær, Jonas Keiding Lindholm, glæder sig over, at så mange skoler bruger materialet.

– Den årlige trivselsdag er en rigtig god anledning til at få børnenes input til at opdatere eller udvikle skolens antimobbestrategi. Men trivsel skal jo på skoleskemaet hver dag. Den lovpligtige antimobbestrategi må aldrig blive et skuffedokument, og derfor er vi rigtig glade for, at så mange skoler tager imod vores tilbud og engagerer børnene i at skabe trivsel og forebygge mobning hele året rundt. Trivsel og læring går jo hånd i hånd, siger Jonas Keiding Lindholm.

01-03-2018 KM

Forrige 10