13Nyheder 1 Nyt fra...

Kære alle elever og forældre

I skrivende stund er kontoret pakket ned, og som Torben Rathe skrev i sommerbrevet er jeg frikøbt fra skolen de næste to år.
Nyhed billede
Jeg er meget stolt af at sige, at jeg kommer fra Sdr. Felding Skole.
Jeg har været elev på skolen i 10 år, jeg har været lærer i 16 år og med i ledelsen i 17 år, og som nogen sikkert vil sig, så er det da også på tide hun prøver noget andet. 
Det har været fantastiske år med dejlige elever, samarbejdsvillige forældre og dygtige kolleger.
Jeg har mødt mange af jer forældre, som jeg selv har haft i skolen.
Jeg har været glad for hver en dag på skolen og er stadig glad for arbejdet her. Jeg har fået en mu-lighed for at blive projektmedarbejder ved Herning Kommune, og det har jeg takket ja til og er frikøbt fra skolen i 2 år. Kontoret overlader jeg trygt til lærer Vibeke Delcomyn Hansen, som skal varetage mit job i ledelsen sammen med Torben Rathe. Jeg skal stadig være PALS vejleder på skolen og vil være at se på skolen engang imellem.

Tusind tak for samarbejdet til jer alle, og tak for den store tillid I har vist mig gennem årene.
I ønskes alle en god og oplevelsesrig sommerferie.

Karen Marie Gaardsvig
Viceskoleleder